Elevele de la Clubul Copiilor Gherla se prezintă în faţa publicului

Pentru prima dată se întâmplă în ultimii ani ca elevii care frecventează cercurile Clubului Copiilor din Gherla să-şi expună obiectele confecţionate în timpul vacanţei.

Chiar dacă nu mai este mult până la începerea noului an şcolar, în aceste zile de sfârşit de vară copiii se prezintă în faţa publicului. În vitrina librăriei „Galaxia Gutenberg” din Piaţa Libertăţii, membrii Cercului de podoabe şi obiecte decorative, conduşi şi îndrumaţi de prof. Daniela Katona, expun podoabe din mărgele şi diferite medalioane, realizate de ei în perioada activităţilor practice desfăşurate înainte de a intra în vacanţă. Majoritatea fetelor sunt laureate ale fazei judeţene a Olimpiadei Meşteşugurilor Artistice, ce a avut loc la Cluj-Napoca. Unele dintre ele s-au calificat şi la faza naţională a olimpiadei. Sunt lucrări deosebit de frumoase şi atrăgătoare, care se bucură de interesul publicului care trece prin faţa vitrinei respective şi admiră exponantele.

În această vară, un grup de elevi de la Clubul Copiilor Gherla a petrecut zile de vacanţă în tabăra de la Caps-Valea Ierii, unde, la fel, au confecţionat multe obiecte artizanale.

De curând au început înscrierile pentru noul an de învăţământ la cercurile artistice şi tehnice organizate în cadrul clubului gherlean.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie