Duminica – zi de loterie fiscală

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a anunţat că extragerea la Loteria bonurilor fiscale aferentă lunii septembrie este programată duminică, 22 octombrie, la ora 19,50, fondul de premiere fiind, ca de obicei, un milion de lei, din care se vor acorda cel mult 100 de premi.
Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 22 octombrie 2017, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Extragerea va avea două etape: una în care va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câştigătoare, cu numere de la 1 la 30, şi alta în care vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul MFP (www.mfinante.ro), al ANAF (www.anaf.ro) şi al C.N. „Loteria Română” (www.loto.ro) pentru minimum 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.
În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depăşirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere pentru determinarea a 100 de câştigători.

Articole din aceeasi categorie