Duminică – zi de loterie a bonurilor fiscale

Loteria Română a anunţat că extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 31 ianuarie 2017 este programată duminică, 19 februarie . Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate maxim 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Extragerea va avea două faze: * faza I – va fi extrasă bila pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 31 * faza II – vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (www.mfinante.ro), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (www.anaf.ro) și al C.N. „Loteria Română” (www.loto.ro) pentru minim 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale în original, copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câștigătoare.

Articole din aceeasi categorie