Drumul județean care duce spre Mănăstirea Nicula, pregătit pentru pelerini

Drumul județean care leagă municipiul Gherla de satul Nicula este „pe deplin pregătit” pentru praznicul Adormirii Maicii Domnului, care va aduce la Mănăstirea Nicula circa 500.000 de credincioși. Lucrările de marcaje rutiere pe ultimul sector, respectiv pe DJ 109T Nicula – Mănăstirea Nicula, au fost finalizate – a anunțat, joi, Consiliul Județean Cluj.

„Ca în fiecare an, în preajma sărbătorii de Sf. Maria, facem eforturi considerabile pentru îmbunătățirea infrastructurii acestui drum județean, astfel încât zecile de mii de pelerini care vor sosi chiar din weekendul premergător acestui praznic să beneficieze de cele mai bune condiții de deplasare, indiferent dacă ajung pe jos sau cu mașina”, declară președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Demarate la mijlocul lunii trecute, lucrările de marcaj longitudinal (axial), de separare a sensurilor de mers, precum și trasarea trecerilor de pietoni au fost finalizate abia după terminarea lucrărilor de investiții ale Primăriei Fizeșu Gherlii, care au vizat rețeaua de canalizare

Pe drumurile județene DJ 109C Gherla – Fizeșu Gherlii și DJ 109D Gherla – Nicula – Săcălaia, care comunică direct cu drumul județean DJ 109T Nicula – Mănăstirea Nicula, s-au executat, de asemenea, lucrări de marcaje rutiere axiale pe o lungime însumată de aproximativ 8 kilometri.

Articole din aceeasi categorie