Dragnea: Dăncilă o să stea cu Guvernul şchiop cât o să stea Iohannis la Cotroceni

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că singura variantă pentru înlocuirea unor miniştri în cabinetul Dăncilă este restructurarea guvernamentală prin votul Parlamentului, pentru că şeful statului nu îi va da vreun răspuns premierului în privinţa remanierii.

„Eu îi doresc succes doamnei Dăncilă. Nu cred că va primi vreun răspuns de la Iohannis. Nu-l interesează pe Iohannis. Nu respectă nimic. Eu i-am spus şi îi spun în continuare: când se va hotărî să facem remanierea prin Parlament, nedepinzând de Iohannis, atunci se va întâmpla. Dacă nu, o să stea cu Guvernul şchiop cât o să stea Iohannis la Cotroceni. E singura variantă restructurarea guvernamentală cu vot în Parlament – n.r.), după părerea mea. Iohannis nu va accepta niciodată. Poate să vină cu 10 propuneri primul-ministru, le va respinge pe toate”, a afirmat Dragnea, duminică, în comuna Colibaşi, judeţul Giurgiu, unde Dragnea s-a aflat într-o vizită duminică.
El susţine că şeful statului nu face „nicio campanie pentru referendum”, ci e interesat doar „să-i ajute pe cei de la PNL”.
Liderul PSD a mai spus că o decizie în Coaliţie referitoare la candidatul pentru alegerile prezidenţiale va fi luată după alegerile europarlamentare.

Articole din aceeasi categorie