Două târguri de carieră la Cluj-Napoca

Târgul de Cariere Cluj Global are loc pe 17-18 aprilie și este un eveniment de recrutare generalist, ce va reuni peste 80 de companii din cele mai diverse domenii de activitate: Auto și Automotive, Inginerie, Tehnică, Call Center, Servicii, Turism, Retail, Financiar-Bancar, Audit, Media, Consultanță, HR, Shared Services, Energie, Telecomunicații, Farmaceutic sau Transport. Printre participanţi se numără Bombardier, Genpact, Emerson, Blue Projects, Kaufland, Lidl, Star Transmission, Steelcase, Vertiv, Banca Transilvania, Bosch și Bosch Rexroth, CSI, DeLonghi, Electrolux, Terapia, Cora, E.ON, Energobit, Leroy Merlin, Office Depot, Tenaris Silcotub, Yardi, Sykes, Michelin, MgTec Group, McDonalds, Heisterkamp, Office Therapy, Penny, Pyronova, Rigips Saint-Gobain, Premier Pro management sau OLX.

Pe 19-20 aprilie, este rândul firmelor de IT & Software să aducă în fața tinerilor cele mai bune oferte din domeniu. La eveniment participă 40 de angajatori, printre care se numără Steelcase, Magneti Marelli, Siemens, Amplexor, Bosch, Catalysts, Continental, Erny, Halcion Mobile, Hosterion, MHP (Porsche), MindMaze, Porsche Engineering, Redsharp sau Riverbed.

Evenimentul este completat de work-shop-uri, la care participarea este gratuită, precum și de o zonă dedicată afacerilor la început de drum.

Articole din aceeasi categorie