Două accidente, trei morți și șase răniți

Două persoane au murit în urma unui accident rutier petrecut duminică, 25 februarie, în jurul orei 17:10 pe raza comunei Poieni.

„Conform primelor verificări, un bărbat de 48 ani, din Oradea, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1-E60, pe raza comunei Poieni, dinspre Cluj-Napoca spre Oradea, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă, condusă regulamentar de către un bărbat de 41 de ani, din județul Sălaj. În urma coliziunii, autoutilitara cu semiremorcă s-a răsturnat perpendicular pe axul drumului. În urma impactului cu autoutilitara, autoturismul a fost proiectat pe sensul său inițial de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de către un bărbat de 45 de ani, din Cluj-Napoca” – informează IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto în vârstă de 48 de ani și al unei femei de 45 de ani, pasageră în același autoturism. Două tinere, în vârstă de 18 ani, pasagere în același autoturism, au fost rănite grav. De asemeni, a fost rănit grav și un bărbat de 67 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în celălalt autoturism implicat. Ceilalți doi conducători auto, precum și un pasager din autoturismul condus regulamentar, au fost răniți ușor.

Cu o zi înainte, sâmbătă, 24 februarie, o femeie de 60 de ani, din Cluj-Napoca, a fost omorâtă pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11:35, pe strada Traian Vuia, din  Cluj-Napoca. Femeia, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a drumului public, pe trecerea pentru pietoni, când a fost surprinsă și accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, și el din Cluj-Napoca.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-au produs accidentele și luarea măsurilor legale.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie