Doi foști lideri ai PSD Cluj se alătură partidului condus de Ponta

Fostul președinte al PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, fost ministru pentru Dialog Social în perioada martie-decembrie 2014, a anunțat că intră în rândurile membrilor Pro România, formațiune condusă de Victor Ponta.

”Îi cunosc de multă vreme şi am lucrat foarte bine împreună cu majoritatea celor care şi-au anunţat intenţia de a participa la acest nou proiect politic. Îi respect şi ştiu că pot face proiecte care să schimbe România în bine, care să ofere copiilor noştri un viitor, aici, acasă. Îl susţin pe #VictorPonta în acest demers şi mă alătur echipei #ProRomânia”, a scris Aurelia Cristea pe o rețea de socializare din spațiul virtual.

Cristea și-a dat demisia din PSD la începutul anului trecut după ce a activat în formațiunea social democrată aproape 18 ani. În această perioadă, Aurelia Cristea a deținut mai multe funcții importante la nivelul organizației, printre acestea fiind cea de președinte al Organizației Județene de Femei a PSD Cluj și cea de președinte al PSD Cluj-Napoca.

Un alt clujean care se alătură echipei Pro România este fostul consilier local Gabriel Oniga. El a spus că decizia de a se încrie în noua formațiune politică vine după ce săptămâna trecută a avut o discuție cu Victor Ponta chiar la Cluj-Napoca.

Gabriel Oniga a fost membru PSD din 1996 și până în iulie anul trecut când a fost exclus din partid printr-o decizie a Biroului Permanent al PSD Cluj-Napoca. Oniga a fost șeful Organizației Județene de Tineret a PSD Cluj și vicepreședinte la nivelul organizației PSD Cluj.

Liderul PSD Cluj, Horia Nasra a declarat vineri pentru Făclia că nu se pune problema ca vreunul dintre social democrați clujeni să părăsească partidul. Nasra a precizat că atât parlamentarii, primarii cât şi consilierii judeţeni ‘’au dovedit caracter şi nu se pune problema ca vreunul dintre ei să plece’’.

Cosmin PURIȘ

Articole din aceeasi categorie