Dispozitivul românesc „Electronic Doctor” a fost medaliat cu aur la Concursul Internaţional Eureka

Produsul românesc „Electronic Doctor”, de regenerare electromagnetică a ţesutului la nivel celular, realizat de medicul român Bogdan Vlădilă, a primit medalia de aur la categoria „Igienă şi Cosmetică”, precum şi alte două premii speciale – cel oferit de Federaţia Franceză de Inventatori şi premiul special al categoriei „Sănătate şi Medicină”, la Concursul Internaţional Eureka.

Potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES, dispozitivul, care a concurat alături de alte 300 de invenţii, este produs în MedalieRomânia şi deja brevetat în peste 28 de ţări.

Noua tehnologie brevetată de dr. Vlădilă este disponibilă sub forma aparatului „Electronic Doctor” şi tratează cu succes şi în mod natural unele dintre afecţiunile considerate până în prezent incurabile. Astfel, probleme medicale precum parodontoza, dar şi estetice – de tipul căderii părului sau vergeturile – sînt tratate cu ajutorul dispozitivului printr-o metodă non-invazivă, nedureroasă şi netraumatică. Principiul de funcţionare al dispozitivului se bazează pe activarea celulelor stem existente în stare latentă în corpul adult şi stimularea multiplicării lor în mod natural, pentru ca organismul să repare singur degradarea ţesutului.

„Prin dispozitivul Electronic Doctor se declanşează o proliferare a propriilor Bogdan Vladilacelule prin expunerea ţesuturilor la undele electromagnetice emise de acesta. Celulele noi secretă colagen în cantităţi importante şi pot repara leziunile existente sau preveni apariţia lor. Practic, organismul este stimulat să se regenereze singur în acele zone unde vîrsta sau factorii externi i-au distrus capacitatea normală de vindecare”, explică dr. Bogdan Vlădilă.

Aparatul a fost testat clinic la unele dintre cele mai renumite centre din Europa, fiind certificat de Uniunea Europeană, şi a fost folosit cu succes pînă în prezent în Marea Britanie, Franţa, Bulgaria şi România.

Concursul Internaţional Eureka, dedicat inventicii, a avut loc la Bruxelles în perioada 13-15 noiembrie.

Articole din aceeasi categorie