DevTalks – eveniment dedicat pasionaţilor de tehnologie

Joi, 16 mai, la Cluj Innovation Park, are loc DevTalks Cluj-Napoca, un eveniment dedicat developerilor și pasionaților de tehnologie din România, care include conferințe, o zonă expozițională dedicată interacțiunii cu companiile IT, momente dedicate networking-ului și divertismentului, prezentări de gadget-uri și aplicații.

DevTalks Cluj-Napoca aduce împreună peste 60 de speakeri, lideri și profesioniști IT, atât din România, cât și din Europa. În cadrul celor 7 conferințe vor fi abordate subiecte privind evoluția actuală a din IT. Participanții vor lua parte la sesiuni tehnice cum ar fi Affective Computing – What Is It And Why Should I Care? pe scena Emerging Tech – Main Stage, Concepts that improve the way you think about code pe scena de Java, Configuration management and service discovery in a serverless world pe scena DevOps, sau Back to the future of JS II: beyond what we can foresee pe scena Web & Mobile. Pe scena Smart Everything vor fi abordate teme despre alte tehnologii, precum Blockchain 2.0: from Automotive 4.0 » to Mobility 3.0 » to Smart City 2.0 sau IoT & Agriculture: Precision Farming Challenges.

În zona de Product Management, se va vorbi despre perspectivele impactului pe care îl au securitatea datelor, Machine learning și Inteligența Artificială. În zona expozițională se poate discuta cu reprezentanții companiilor și se pot afla detalii despre proiectele lor. Zona de networking este dedicată interacțiunii dintre participanți, care va fi facilitată și prin intermediul platformei MyConnector. În zona Gadgets Area, dedicată distracției și live demo-urilor, Gnex pregătește concursuri și activări pe minidrone, iar cei de la Quickmobile vor prezenta gadget-uri, inclusiv un videoproiector laser. În zona startup-urilor vor fi prezente echipele din spatele Around25, Eyeware, Notifier App, XVision, CNEO, AudioBrief News, Microsera Technologies, Hero, Fast Rides, Bunnyshell, Beez, Precious Plastic, Auttie App, Nummo powered UberPixel, Verne AR sau Xcite.

Tot în zona expozițională va fi prezent și Matei Caravațeanu, băiatul de 11 ani care a creat un joc video cu care a câştigat un premiu la o competiţie internaţională în Irlanda.

Portalul www.hipo.ro sponsorizează 100 de invitații la eveniment, iar cei care doresc un bilet gratuit la DevTalks Cluj-Napoca pot aplica la adresa https://bit.ly/2VpmmRb

Articole din aceeasi categorie