DevTalks – conferinţă internaţională pentru developeri și pasionați de tehnologie

Expo – conferinta DevTalks, dedicată comunității de developeri din România, se va desfăşura în 17 mai, la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca, şi va reuni peste 800 de developeri și pasionați de tehnologie, alături de 30 de speakeri din România, SUA, Marea Britanie, Germania, Finlanda, Olanda, Anglia și Bulgaria.

Organizat al treilea an consecutiv, evenimentul DevTalks propune noi teme, subiecte actuale şi tendințe din domeniul tehnologiei, printre care Internet of Things, Inteligență Artificială, Machine Learning, precum și despre alte tehnologii care vor contura viitorul. De asemenea, se vor aborda noile trenduri din domenii ca Web & Mobile și BigData & Cloud, în timp ce secţiunea DevOps va fi dedicată exclusiv profesioniștilor interesați de integrarea abilităților operaționale în echipele de dezvoltare.

Obiectivul conferinței este de a contribui la dezvoltarea comunității IT din România, prin promovarea ideilor care contribuie la transformarea comunității, încurajarea proiectelor inovatoare, susținerea diversității și implicarea activă a femeilor în domeniul tehnologiei. Evenimentul este realizat de compania românească de consultanță în resurse umane Catalyst Solutions, detalii fiind disponibile la adresa www.devtalks.rocluj sau la secțiunea dedicată proiectului pe www.hipo.ro

V.D.

Articole din aceeasi categorie