Deputat Steluţa Cătăniciu, vicepreşedinte ALDE: Daniel Constantin, tot mai mic şi tot mai ridicol

Deputatul clujean Steluţa Cătăniciu îl atacă dur pe fostul copreşedinte ALDE, Daniel Constantin, arătând că  „principiile de bază” ale carierei sale politice sunt „minciuna şi şantajul”. „Rămas singur, după ce toţi colegii din ALDE şi-au dat seama de lipsa caracterului şi de oportunismul acestuia, acum trăieşte un sentiment de frustrare văzându-se părăsit şi fără funcţii. A rămas într-adevăr acelaşi om ca în urmă cu trei ani: un profitor şi un şantajist, care a ştiut să speculeze fiecare oportunitate politică.
Este o realitate că fără USL în 2012 şi fără Călin Popescu–Tăriceanu în 2016, Daniel Constantin nu exista ca om politic. Devenit acum un om fără niciun viitor, mânat doar de ura izvorâtă din frica de a rămâne fără funcţii, acesta dezvăluie cu fiecare ieşire care este adevărata sa faţă: un procesoman şi un oportunist devenit ridicol şi disperat văzând cum puciul din interiorul partidului i-a eşuat. Şi pentru că nici un coleg nu-i mai susţine demersurile, acesta continuă de unul singur acţiunile împotriva ALDE.
Bunul simţ şi respectul în politică, unora le lipseşte cu desăvârşire, lucru pe care îl putem constata de-a lungul carierei lui Constantin.
Şi-a jignit prin toate acţiunile întreprinse în ultimul timp foştii colegi de partid, i-a jignit pe toţi cei care au votat ALDE la alegerile locale şi la alegerile parlamentare. Ce simplu este să procedezi astfel, când ai făcut campanie doar stând la dreapta preşedintelui Tăriceanu şi făcând poze…
Astăzi, Daniel Constantin, într-un material din presă, se declara adversar al preşedintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu şi nutrea speranţa că se vor întâlni în ringul politic, fără să înţeleagă că sunt ringuri şi ringuri. În ringul în care Tăriceanu joacă nu este loc pentru Constantin, iar în ringul cu noroi, Tăriceanu nu intră! Poate să aibă Daniel Constantin de partea lui tot timpul din lume şi toată răbdarea!”, a spus Cătăniciu.
C.P.

Articole din aceeasi categorie