Depaco deschide în Cluj-Napoca un centru regional de vânzare

Compania Depaco, care furnizează sisteme pentru acoperişuri, a anunţat deschiderea un centru regional de vânzare în Cluj-Napoca.

Noul punct de lucru este situat în strada Observatorului nr. 113 A şi cuprinde un spațiu de birouri, care va servi ca punct de preluare a comenzilor, precum şi un showroom. La aproximativ 20 km de centrul oraşului, compania deţine un depozit, care va asigura stocurile necesare atât pentru vânzările directe, cât şi pentru reţeaua de parteneri de distribuţie din zonă.

Reprezentanţii companiei considera că noului centru va permite o servire mai bună a zonei Transilvaniei, clujenii având la dispoziţie un showroom şi un punct de contact cu brandul Wetterbest, de unde vor putea să afle mai multe informaţii despre produsele necesare pentru construirea sau renovarea acoperişului şi unde vor avea posibilitatea să plaseze comenzi.

Depaco deţine una dintre cele mai mari capacități de producție de țiglă metalică și accesorii din România, prin trei fabrici de la Băicoi (Prahova), Podari (Dolj) şi Sărăţel (Bistriţa-Năsăud). Sistemele de țiglă metalică Wetterbest au o durată medie de viaţă de peste 50 de ani. Începând din mai 2017, Depaco face parte din grupul Teraplast, şi a avut anul trecut o cifraă de afaceri de 40 milioane euro.

Articole din aceeasi categorie