Dej: Sport, muzică şi voie bună!

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc, la Dej, prima ediţie a Concursului de aptitudini sportive pentru copii: Trophy – Kids Fitness Challenge.

Evenimentul, organizat de Clubul Sportiv Budokan Ryu şi Sala de Fitness Evolve, cu sprijinul Primăriei Dej, a debutat în Parcul Mare, pentru a continua apoi, din cauza timpului ploios, în Sala Sporturilor.

La competiţie au participat peste o sută de copii la mai multe categorii de vârstă (6-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani şi 12 -13 ani), iar probele au constat în alergări, ştafete, trasee cu obstacole şi probe de agilitate. De asemenea, pe lângă probele amuzante şi provocatoare,

Cercetaşii dejeni au pregătit un „Fun corner”, unde toţi doritorii au putut să înveţe noi jocuri şi activităţi distractive. Aşadar, voia bună, muzica, surprizele şi numeroase premii au fost ingredientele unui weekend excelent.

Potrivit antrenorului Bogdan Savu, preşedintele Clubului Budokan Ryu, scopul acestui eveniment l-a constituit necesitatea de a-i determina pe copii să facă sport şi de a-i sensibiliza pe părinţi vis-à-vis de importanţa mişcării în aer liber, pentru o dezvoltare armonioasă a corpului şi a minţii copiilor.

Scop care, cu siguranţă a fost atins de organizatori.

M.V.
Foto: Alexandru Nemeti

Articole din aceeasi categorie