David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, participă la cea de-a 27-a Adunare Generală ACI Europe

Dr. David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, participă în perioada 12-14 iunie a.c., la lucrările celei de-a 27-a Adunări Generale a Airports Council International Europe (ACI Europe), care se desfăşoară la Paris.
Ca de fiecare dată, lucrările sunt prefaţate de întâlnirea de lucru a Consiliului de conducere al organizaţiei din care dr. David Ciceo face parte deopotrivă, aflându-se în prezent la finalul celui de-al doilea mandat de trei ani în acest prestigios board, care are misiunea de a oferi orientare şi strategie celei mai importante asociaţii a aeroporturilor din Europa.
ACI Europe, care sărbătoreşte anul acesta 25 de ani de la înfiinţarea sa în 1991, s-a impus pe parcursul anilor ca o sursă autorizată de expertiză tehnică şi juridică pentru industria aeroportuară, ca un excelent moderator al schimburilor de informaţii, de idei şi de bune practici şi ca un util coordonator al demersurilor organizaţiei pe lângă Uniunea Europeană şi alte agenţii de profil, cum ar fi spre exemplu Agenţia Europeană pentru Siguranţa Traficului Aerian (EASA) sau Asociaţia Internaţională a Transportatorilor Aerieni (IATA).
Tema întâlnirii de anul acesta este ”Leadershipul aeroportuar într-o lume în schimbare” şi îşi propune să pună în discuţie diferite fenomene geopolitice, economice, tehnice de amploare, care au avut loc atât în Europa, cât şi în lume şi care afectează  industria aeroportuară şi vor continua să îşi pună amprenta asupra sa în perioada care urmează.
Întâlnirea de anul acesta se desfăşoară împreună cu ACI North America şi prefaţează Forumul Aviatic de la Paris şi Târgul Internaţional Aeronautic de la Le Bourget.

Articole din aceeasi categorie