Dăruiește lumină: Campanie E.ON pentru „cei mai puțin norocoși”

De sărbători, E.ON ajută oamenii să facă fapte bune și pentru asta pune la dispoziție 100.000 kWh – gaz și electricitate, pentru a-i dărui în prag de iarnă unor instituții sociale din județele Caraș-Severin, Cluj, Harghita și Sibiu – cămine pentru copii, un liceu și un centru pentru persoane vârstnice.

Tot ce trebuie să facă doritorii pentru a le lumina sărbătorile oamenilor din aceste centre este să adauge o ramă #DaruiesteLumina fotografiei de profil pe pagina personală de Facebook. Fiecare ramă echivalează 100 kWh de energie gratuită pentru cei mai puțin norocoși. Cu ajutorul E.ON, pot dărui lumină și la propriu, prin acest simplu gest, în perioada 6 – 24 decembrie.

Așezămintele incluse în acest an în proiect sunt:  Casa Sf. Iosif – Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita; Liceul Special pentru Deficienți de Vedere – Cluj Napoca, jud. Cluj; Căminul pentru Persoane Vârstnice – Caransebeș, jud. Caraș-Severin; Centrul de Plasament Agârbiciu, jud. Sibiu.

„Oamenii din toate colțurile țării pot dărui simbolic, în prag de iarnă, lumină și căldură celor aflați în nevoie, fără ca acest gest să presupună vreun cost pentru utilizatorii de Facebook care aleg să se implice. Toți cei 100.000 de kWh vor fi dăruiți de E.ON Energie România, aceștia urmând să fie scăzuți din factura de consum de energie electrică sau de gaze naturale a beneficiarilor” – precizează reprezentanții companiei.

M. T.

Articole din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *