Daniel Buda despre reacția Ecaterinei Andronescu: Cu o floare nu se face primăvară

Șeful liberalilor clujeni, eurodeputatul Daniel Buda, susține că radiografia făcută senatorul PSD Ecaterina Andronescu vis-a-vis de pericolul pe care Liviu Dragnea îl reprezintă pentru România este pe cât de reală pe atât de dureroasă. „Nu am împărtășit niciodată aceleași opinii și crezuri cu doamna Ecaterina Andronescu însă, astăzi, nu pot să nu îi dau dreptate: Liviu Dragnea trebuie să demisioneze din toate funcțiile publice! Radiografia făcută astăzi de senatorul PSD și fost ministru al Educației, doamna Ecaterina Andronescu, vis-a-vis de pericolul pe care Liviu Dragnea îl reprezintă pentru România este pe cât de reală pe atât de dureroasă. Doamna Andronescu a demonstrat astăzi că este mult mai “bărbată” decât mulți bărbați din PSD care, pe la uși și pe la colțuri, se leapădă de Dragnea dar nu au curajul să o facă sau să o spună și public. Dar poate, reacția doamnei Andronescu, le va da un imbold. Cine știe!? 
Este limpede însă că după reacțiile sutelor de mii de români, ale președintelui României, ale partidelor din opoziție, ale ambasadelor sau ale instituțiilor europene care, din păcate nu l-au clintit pe Liviu Dragnea din planul său diabolic de a pune cruce peste România, buboiul să se spargă, în cele din urmă, fix din interiorul partidului. 
Așa este, doamna Andronescu! Guvernul PSD-ALDE nu vă reprezintă nici pe dumneavoastră, nici pe români și nici pe România! Asta o știm de mai bine de un an și jumătate”, afirmă Daniel Buda. Liberalul clujean spune însă că singura soluție pentru înlăturarea Guvernului PSD+ALDE stă, în cele din urmă, tot în mâinile celor care l-au girat. Rămâne să vedem dacă vor avea curaj și demnitate colegii dumneavoastră să facă ceva în acest sens pentru că, nu-i așa, cu o floare nu se face primăvară!”, a conchis Buda.

C.P.

 

 

Articole din aceeasi categorie