Curs deschis, cu tema „Fuziuni şi Achiziţii”

PricewaterhouseCoopers, în colaborare cu Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, prin catedra privată PwC – Antreprenoriat şi Afaceri de Familie, organizează miercuri, 13 noiembrie, cursul deschis cu tema „Fuziuni şi Achiziţii”, avîndu-l ca speaker pe Radu Stoicoviciu, lider în servicii de consultanţă în afaceri şi management, PwC România.

UBB-27Evenimentul este primul dintr-o serie de cinci astfel de cursuri care se vor desfăşura în perioada noiembrie 2013 – martie 2014 şi va avea începînd cu ora 14:30, în Amfiteatrul Facultăţii de Business (strada Horea nr. 7). Nu există condiţii de îndeplinit sau taxă de participare, astfel că sînt aşteptaţi toţi cei interesaţi de această temă, nu doar studenţii Facultăţii de Business – au anunţat organizatorii.

Catedra PwC – Antreprenoriat şi Afaceri de Familieeste prima catedră privată înfiinţată laUniversitatea Babeş-Bolyai. Lansată în 26 martie a.c., catedra funcţionează în cadrulDepartamentului de Businessşi reuneşte atît cadre didactice, cît şi experţi din mediul privat. Activitatea catedrei este susţinută de companiaPwC România.

M. T.

Articole din aceeasi categorie

    Nu exista articole asemanatoare