Cum va arăta centrul Clujului cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Târgul de Crăciun care se va organiza în Piaţa Unirii din acest an vine aduce o viziune modernă, europeană. Cu câteva zile înainte de începerea evenimentului, viceprimarul Dan Tarcea a postat pe pagina sa de socializare proiectul cu care a fost câştigat concursul de idei pentru organizarea Târgului de Crăciun din municipiul Cluj-Napoca. În pofida nemulţumirilor înregistrate în rândul liderilor UDMR, Tarcea consideră că noul concept va pune în valoare grupul statuar reprezentându-l pe Mathia Rex. „Soluţia câştigătoare propune un concept care urmează un model european de organizare a târgurilor de Crăciun, implementat şi în alte oraşe mari. Proiectul pune în valoare ansamblul statuar Matei Corvin printr-o abordare inedită de amenajare a patinoarului. Sperăm că imaginea Târgului de Crăciun va aduce bucurie clujenilor şi tuturor celor care vizitează oraşul pe timpul sărbătorilor de iarnă.”, subliniază viceprimarul Dan Tarcea.

Amintim că serviciile de organizare a evenimentului „Târgul de Crăciun” au fost concesionate în urma unei licitaţii, contractul fiind pe o perioadă de cinci ani. În acest an, târgul de Crăciun se va deschide pe 24 noiembrie 2017 şi se va încheia în prima zi a anului nou.

A.S.

Articole din aceeasi categorie

One Response to Cum va arăta centrul Clujului cu ocazia sărbătorilor de iarnă

  1. Tudor

    Ce’are Crăciunul cu târgul? Dar cu cadourile? Sărbătoarea străveche, creștinismul doar a dublat-o, este maimuțărită de comercianți.