Corul american „Mormon Tabernacle” din SUA a răsunat la Biserica Adventistă din Gherla

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, la Biserica  Adventistă de Ziua a Şaptea, de pe strada Bariţiu, din municipiul Gherla, a avut loc tradiţionalul program susţinut de copiii şi tinerii lăcaşului de cult.

După frumoasele cântece şi piese instrumentale prezentate de cei peste 50 de copii, pastorul bisericii, Orbán Ioan a oferit o surpriză plăcută, poate neaşteptată de credincioşii care au luat loc în sala de rugăciune. Pe un ecran uriaş a apărut, în faţa celor prezenți, renumitul cor „Mormon Tabernacle Choir”, din SUA. Apreciatul cor american numără nu mai puţin de 360 (!) de interpreţi, un adevărat record pe plan mondial. Acest cor a participat cu succes şi la investirea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Corul american a interpretat în faţa creştinilor gherleni cunoscuta piesă „Messiah” de George Frideric Handel, „Hallelujah” răsunând din plin nu numai în sală, ci până afară, departe. Un moment înălţător, de care mai rar au parte gherlenii.

În timpul programului de Crăciun şi Anul Nou de la Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea Gherla, acompaniamentul la pian a fost asigurat de talentata interpretă Csorba Erika, o prezenţă obişnuită la toate manifestările cultural-artistice iniţiate de creştinii gherleni (ea a cântat şi la recentul Concert de colinde organizat de Comunitatea Creştină Gherla, la  cinematograful din centrul oraşului).

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie