Cooperativa Agricolă Lunca Someşului Mic – premiată de Ambasada SUA

coopDean Thompson (foto), însărcinatul ad-interim cu afaceri al SUA în România va participa joi, 19 martie, la Cluj-Napoca, la ceremonia de premiere a Antreprenorului lunii martie.

Prin programul “Antreprenorul lunii”, Ambasada SUA promovează persoanele şi companiile din România care au înţeles potenţialul unei idei noi, iar apoi au venit cu o abordare plină de curaj, menită să transforme ideea în realitate. Cîştigătorul lunii februarie este Cooperativa Agricolă Lunca Someşului Mic. Înfiinţată în 2013, la iniţiativa a 16 producători locali şi a Fundaţiei Civitas, cooperativa promovează dezvoltarea durabilă a agriculturii autohtone prin promovarea spiritului antreprenorial. Evenimentul se va desfăşura, de la ora 15,45, la sediul Fundaţiei Civitas pentru Societatea Civilă (piaţa Cipariu nr. 9, ap. 69/2).

Nominalizările pentru „Antreprenorul lunii” se pot trimite la RomanianEntrepreneur@state.gov, iar mai multe informaţii despre program se pot obţine la adresa http://romania.usembassy.gov/entrepreneur-of-the-month.html.

Reamintim că însărcinatul cu afaceri este, în prezent, cel mai înalt diplomat american la Bucureşti, deoarece SUA nu au numit un ambasador în România de la plecarea lui Mark Gittenstein, în decembrie 2012.

V.D.

Articole din aceeasi categorie