Controale și amenzi

Polițiștii Secției 2 Poliție, în colaborare cu Gruparea Mobilă de Jandarmi și Poliția Locală Cluj-Napoca au acționat miercuri, 25 aprilie, în intervalul orar 10:00 – 12.00, în cartierul Mărăști, pe raza de competență a secției, în vederea asigurării unui climat de siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Pe timpul desfășurării activității au fost legitimate 49 de persoane și au fost verificați 3 comercianți. Pentru neregulile constatate, forțele de ordine au aplicat 11 sancțiuni contravenționale – informează IPJ Cluj.

În noaptea de 25/26 aprilie, în intervalul orar 23:00 – 01:00, polițiști din cadrul secțiilor 1, 2, 3, 4, 7  Poliție Cluj-Napoca, cu sprijin din partea polițiștilor din cadrul Biroului Rutier, au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme și societăți comerciale, dar și de prevenire a accidentelor rutiere și de asigurare a unui climat de siguranță în traficul rutier clujean. Acțiunea a vizat strazile Theodor Mihaly, Dorobanților, Dâmboviței, Calea Someșeni, Fabricii de Zahăr, Răsăritului, Fabricii, Câmpina, Oașului, Bulevardul Muncii, Calea Florești, Ciobanului, precum și străzile/zonele adiacente acestora.

Pe timpul desfășurării acțiunii au fost verificate 44 de autvehicule și au fost legitimate 74 de persoane. Polițiștii au aplicat 16 sancțiuni contravenționale și au reținut un certificat de înmatriculare.

La Gherla, în ziua de miercuri, 25 aprilie, între orele 09:00 – 12:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla, cu sprijinul specialiștilor Registrului Auto Român Cluj au acționat în trafic pe linia verificării stării tehnice a vehiculelor. Au fost verificate 15 autovehicule, iar în urma acestor verificări au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru circulația cu anvelope uzate, emisie de noxe peste limita admisă, lipsa Inspecției Tehnice Periodice (ITP) ș.a. De asemeni – informează IPJ Cluj – au fost retrase 4 certificate de înmarticulare.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie