Contracronometru / Halep, pe urmele Şarapovei

  • Românca a intrat ca supozitorul în cercul răcnitoarelor din circuitul WTA, din care mai fac parte Maria Şarapova şi Victoria Azarenka.

 

Halep nu poate călca deocamdată pe urmele Şarapovei în privinţa rezultatelor, capitol la care rusoaica este net superioară româncei şi vreau să cred că nici la aspirat substanţe interzise, fapt pentru care Maşa a stat pe bară o bună bucată de vreme, reuşind să câştige „simpatia” întregii lumi sportive, care n-a scăpat ocazia s-o mitralieze, trecând-o în rândul renegaţilor. Halep n-o poate concura nici la înălţime, românca făcând parte din categoria hobbiţilor din circuitul feminin, dar nici la bani.

Vă întrebaţi în ce măsură „mioriţa” noastră calcă pe urmele Şarapovei? Există un segment la care Simona Halep o concurează pe fosta lideră a clasamentului WTA.  La ţipat. Este o meteahnă dobândită de curând, căci Halep n-a avut astfel de manifestări orgasmice demne de o căţea în călduri. Să-mi fie scuzată comparaţia, dar nu am găsit una mai potrivită. Căci în nici un caz nu pot s-o compar cu o soprană care îmi gâdilă auzul. Dimpotrivă, schelălăitul româncei îmi irită timpanul şi mă determină să dau televizorul pe mut. Încerc să-mi imaginez un meci între Halep şi Şarapova şi deja mă îngrozesc. Un cor de ţipete. O orgie simulată. Un calvar pentru spectatori şi telespectatori deopotrivă, la care copiii ar avea nevoie de acord parental. Mă întreb de multe ori dacă adversarele acestor „răcnitoare” nu se simt deranjate de hărmălaia pe care o fac? O altă jucătoare din circuitul WTA cu plămânii tari este şi bielorusa Victoria Azarenka, care şi-a luat o pauză, fiind însărcinată.

 

Cristian FOCŞANU

Articole din aceeasi categorie