Continuă modernizarea străzilor la Gherla

Dacă în alte oraşe din judeţul Cluj asfaltarea străzilor începe cu zona centrală, la Gherla se întâmplă chiar invers.

După ce s-a început cu lucrările de modernizare la periferie (au fost reabilitate nu mai puţin de zece străzi!), zilele trecute s-a trecut la asfaltarea aleilor din Piaţa Libertăţii, mai exact din jurul impozantei Catedrale Armeneşti. O investiţie planificată pe acest an şi care, iată, a şi fost realizată.

Majoritatea lucrărilor de reparaţii a străzilor din municipiul Gherla fac parte din proiectul „Modernizare străzi Lotul 6 grupa 2”, aşa cum au stabilit edilii oraşului la începutul anului 2017, multe artere cu mare circulaţie – cum sunt străzile Tudor Vladimirescu şi Gelu – fiind modernizate. A fost finalizată şi modernizarea străzii Andrei Mureşanu, acolo fiind reabilitată şi reţeaua de apă şi canalizare, lucrare realizată în condiţii calitative bune de angajaţii Sucursalei Gherla a Companiei de Apă „Someş” SA.

Tot în această vară, prin grija Primăriei au fost reasfaltate multe din spaţiile de parcare din cartierele de locuinţe „Între ape” şi „MR1”, dar au fost modernizate şi aleile principale ale parcului mare. Lucrările vor continua şi în perioada următoare, angajaţii de la SC ADP SA (fosta RADP) acţionând zilele trecute în zona centrală a municipiului.

În curând îşi deschid porţile şi şcolile, aşa că nu va fi uitată nici  reabilitarea spaţiilor din curţile unităţilor de învăţământ de pe raza oraşului. Aşa se întâmplă an de an la Gherla,  la începutul toamnei.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie