Continuă înscrierile pentru Premiile COPAC

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice (COPAC) din România a anunțat prelungirea înscrierilor pentru Premiile COPAC până la data de 15 august 2018.

Categoriile de premii anunțate pentru acest an sunt: Proiectul unei asociații de pacienți cu cel mai mare impact; Liderul ONG; Medicul implicat; Asistentul medical implicat; Cel mai bun comunicator medic în relația cu pacienții; Jurnalism de sănătate; Cel mai bun proiect implementat de un manager de spital; Cea mai bună campanie din sănătate; Inovația în sprijinul pacienților.

Propunerile, pentru oricare dintre aceste categorii de premii, se pot face prin trimiterea unui email la premii@copac.ro, cu prezentarea proiectelor sau CV-urile candidaților, după caz. Toate proiectele înscrise trebuie să fi fost derulate în anul 2017.

Juriul, format din personalități din lumea medicală, va face o selecție în urma propunerilor primite și va nominaliza la fiecare categorie. Ulterior, juriul va alege câștigătorii la fiecare categorie în parte. În paralel va exista un premiu al publicului la fiecare categorie, stabilit în urma votului online.

„Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România și-a asumat, prin acest eveniment, rolul, deloc ușor, de a scoate în lumina reflectoarelor oameni și organizații care susțin prin eforturile lor sistemul de sănătate. Dorim să fim puntea de comunicare dintre oamenii minunați pe care i-am descoperit și cu care colaborăm deja și cu cei ce urmează să primească o recunoaștere morală, și împreună să coagulăm tot ce înseamnă oameni și organizații din zona de sănătate. Doar împreună putem fi puternici și putem schimba lucrurile” – precizează organizatorii.

Evenimentul în cadrul căruia se vor acorda premiile va avea loc în 24 septembrie a.c.

M. T.

Articole din aceeasi categorie