Consultare publică privind accesul la internet deschis

Organismul autorităţilor europene de reglementare în domeniul comunicaţiilor electronice – BEREC organizează o consultare publică privind accesul la internet deschis (net neutrality), în contextul implementării Regulamentului european. Consultarea are scopul de a colecta informaţii privind experienţa părţilor implicate în aplicarea Regulamentului, după cum prevede Ghidul specific, începând cu 30 aprilie 2016.
Pe lângă aspectele generale privind aplicarea Regulamentului şi a Ghidului, BEREC este interesat de modul în care părţile implicate au resimţit impactul Ghidului asupra adoptării noilor tehnologii. Punctele de vedere primite vor fi utilizate pentru a pregăti un raport de Opinie al BEREC pentru Comisia Europeană privind această evaluare a Regulamentului.
Părţile interesate pot trimite puncte de vedere, preferabil în engleză, la adresa NN-Evaluation-Consultation@berec.europa.eu sau prin platform de consultare on-line pusă la dispoziţie de BEREC la adresa https://consultations.berec.europa.eu/en/berec până în 25 aprilie, ora 17 CET 2018. Punctele de vedere primite după termenul limită nu vor fi luate în considerare. Informaţii suplimentare pot fi solicitate si la adresa NN-Evaluation-Consultation@berec.europa.eu.

Toate opiniile vor fi publicate pe site-ul BEREC, ţinând cont de solicitările privind confidenţialitatea şi publicarea datelor cu caracter personal. Astfel de solicitări trebuie indicate pe platforma on-line, utilizând butonul „Document confidenţial” sau, dacă este trimis prin e-mail, specificând care sunt informaţiile confidenţiale.

Articole din aceeasi categorie