Consilierul local Corina Croitoru, despre curăţenia municipiului: „Gunoaie abandonate în stradă, chiar în centrul oraşului!”

Consilierul municipal PSD, Corina Croitoru, critică serviciile de salubrizare din oraş, arătând că în urmă cu un an atrăgea atenţia într-o şedinţă a Consiliului Local asupra faptului că municipiul Cluj-Napoca nu are o strategie de salubrizare. „Atunci nu-mi imaginam că va veni ziua în care clujenii nu vor mai avea nici servicii de salubrizare…Ziua Internaţională a Muncii, 1 mai, a reprezentat şi anul acesta un prilej de odihnă şi de bucurie pentru toată lumea. Nu mă aşteptam însă ca ea să se prelungească atât de mult pentru firmele care prestează servicii publice de salubrizare în municipiul Cluj-Napoca şi să fie lăsate să putrezească în stradă, chiar în centrul oraşului şi în proximitatea şcolilor (str. Nicolae Bălcescu), resturile menajere care ar fi trebuit să fie ridicate încă de marţi, subliniază Croitoru.

Totodată, consilierul municipal cere lămuriri privind răspunderile operatorilor de salubritate în acest caz, precizând că obligaţiile de plată ale cetăţenilor „se onorează fără zile libere”. „Cred că aspiraţiile noastre de a deveni o capitală culturală ar trebui să înceapă totuşi cu civilizaţia”, punctează Corina Croitoru.

A.S.

Articole din aceeasi categorie