Conferinţă pe teme medicale la Gherla

Sezonul de toamnă înseamnă  în municipiul Gherla şi reluarea acţiunilor culturale şi medicale iniţiate de Rotary Club din localitate.

Rotarienii an de an organizează diferite manifestări de educaţie sanitară, printre care un loc important ocupă întâlnirile cu personalităţile de seamă ale şcolii medicale clujene. Un nou prilej se iveşte sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 17:00, când la Casa Municipală de Cultură din centrul oraşului va fi prezent prof. univ. dr. Nicolae Hâncu, membru de onoare al Academiei Române.

Oaspetele clujean va susţine conferinţa cu tema „Stil de viaţă sănătos”. Cu această ocazie vor fi abordate probleme legate de menţinerea unei vieţi sănătoase, privite prin ochiul specialistului. Cei aflaţi în sală vor avea prilejul să adreseze întrebări invitatului şi prilejul de a discuta mai pe larg pe această temă.

Rotary Club Gherla a mai organizat astfel de întâlniri pe teme medicale şi mereu a avut receptivitate  din partea publicului interesat de aceste probleme. Sperăm ca şi la sfârşitul acestei săptămâni sala să fie plină.

În ultimii ani, în organizarea rotarienilor gherleni au mai susţinut conferinţe pe teme medicale prof. dr. Florin Stamatian, prof. univ. dr. Dan Gaiţă, din Timişoara, dr. Gabriela Todea, din Gherla şi  dr. Camelia Răcăreanu, din Cluj-Napoca. Întotdeauna aceste acţiuni au avut mare succes.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie