Conferinţă: „Nu imitaţi! Inovaţi! Cum construim organizaţia viitorului?”

Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, în parteneriat cu Advanced Thinking Innovation, organizează conferinţa cu tema „Nu imitaţi! Inovaţi! Cum construim organizaţia viitorului?”.

Conferinţa se adresează angajaţilor, antreprenorilor, directorilor executivi, directorilor, managerilor şi tuturor celor care Nu imitatidoresc să aibă cunoştiinţe despre evaluarea la nivel mondial a problemelor fundamentale cu care se confruntă organizaţiile astăzi, tendinţele şi încercările pentru rezolvarea acestor probleme, soluţii practice pentru îmbunătăţirea performanţelor în mediul de afaceri.

Evenimentul, care se bucură de participarea dr. Cristian Matei, unul dintre specialiştii recunoscuţi la nivel mondial în Leadership şi Management Strategic – singurul român care deţine o dublă certificare ca Master Black Belt în Lean Six Sigma – îmbunătăţirea performanţelor proceselor în organizaţii, atît din partea Grupului ALSTOM (Elveţia/Franţa, 2006), cît şi din partea Six Sigma Academy (SUA, 2005-2009) -, va avea loc luni, 25 noiembrie, de la ora 14:00, în amfiteatrul Facultăţii de Business (str. Horea nr. 7).

M. T.

Articole din aceeasi categorie