Conferinţă: Integrarea în societate a persoanelor defavorizate

“Integrarea în societate a persoanelor defavorizate” – se întitulează prezentarea Ginei Neamţu, psiholog specialist la Fundaţia Prison Fellowship România, Cluj-Napoca, pe marginea căreia se vor desfăşura discuţiile la Întâlnirea de miercuri, 17 mai, a Atelierului Multidisciplinar şi Interuniversitar de Filosofie şi Antropologie Medicală.

Întâlnirea va avea loc, de la ora 18:00, în clădirea Clinicii Medicala II (str. Clinicilor nr. 2-4), la etajul II, Sala Bibliotecii. Sunt invitaţi toţi cei interesaţi.

Atelierul este un Centru de Excelenţă acreditat în sânul Centrului de Filosofie Aplicată de la Facultatea de Filosofie a UBB şi se desfăşoară sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, în colaborare cu Universitatea „Babeş-Bolyai”. Atelierul este un cadru informal de discuţii multi- şi transdiciplinare, focalizate pe chestiuni considerate ca aparţinând medicinii, dar care se află de fapt la confluenţa diferitelor specialităţi ce studiază omul (filosofia, psihologia, sociologia, antropologia, istoria, dreptul, teologia, literatura etc.), şi care sunt rareori, sau cu prea multă precauţie, abordate în acest fel.

Articole din aceeasi categorie