Conferinţă despre inovația urbană

PRIAevents va organiza conferința PRIA Urban Innovation, o platformă pentru discuții între administrația locală, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, specialiști în urbanism, tehnologie și servicii, dar și lideri ai comunității.

Printre temele care vor fi abordate se vor regăsi: Comunitate Privată Parteneriatul public – soluții locale, parteneriate strategice, care să conducă la sisteme durabile și de dezvoltare economică, care este transferabil unui model national; Încurajarea și recunoașterea ciclismului ca mijloc eficient, sănătos, de transport ecologic, și promovarea utilizarii pe scară largă; Cum putem reduce costurile pentru municipalități și pentru companii?; Cum vom crea infrastructura pentru masina electrica? Identificarea oportunităților de infrastructură ecologică pentru a mări spațiul verde într-o comunitate puternic urbanizată; Îmbratișarea inovațiilor tehnologice în mobilizare pentru a proteja mediul înconjurător, pentru a crește profitul de afaceri locale; Cum se va structura consumul de energie electrică în viitor? Impactul tehnologiei în dezvoltarea rețelelor electrice către rețele inteligente, microgrids și consumatori activi; Care este situația energiei regenerabile în România?

Conferinţa se va desfăşura în Cluj-Napoca, în perioada 24-25 mai, iar informaţii suplimentare sunt disponibile la adresa http://priaevents.ro/pria-urban-innovation-conference/

V.D.

Articole din aceeasi categorie