Concursul Judeţean de Epigramă la ediţia a IV-a

În perioada 1 martie – 17 iunie 2018, Casa Municipală de Cultură a Municipiului Cluj-Napoca şi Cenaclul ,,Satiricon” al Epigramiştilor Clujeni organizează Concursul Judeţean de Epigramă, ediţia a IV-a.
Toţi clujenii (din oraş şi judeţ), indiferent de vârstă, sex, religie, naţionalitate, partid, meserie, care simt că au umor, au ştiinţa creării versurilor în format fix şi doresc să participle sau să devină membri ai Cenaclului ,,Satiricon”, vor trimite epigrame pentru cele două tematici ale concursului :
Tema 1. ,,Pe su’ poale de Feleac”- două epigrame
Tema 2. Un madrigal dedicat Clujului
Condiţiile de redactare sunt următoarele : Times New Roman de 14, spaţiere la un rând, cu diacritice. La ,,Subiect” se va scrie: Concurs epigrame Cluj. În fişier, sub epigrame, pe pagina a doua, se vor scrie datele personale, numele şi prenumele, adresa, telefonul.
Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă 16 iunie, în cadrul spectacolului cu public organizat de Casa Municipală de Cultură a Municipiului Cluj-Napoca, sala de festivităţi din Parcul Central, ocazionat de Festivalul Naţional ,,Eterna Epigramă”, ediţia a 29-a. Pe lângă calitatea de membru al Clubului epigramiştilor clujeni ,,Satiricon”, cei mai bine clasaţi vor primi diplome şi bani.
Pentru Concursul Judeţean de Epigrame, lucrările se trimit pe adresa de mail satiriconcluj@gmail.com, sau în plic, într-un singur exemplar, cu menţiunea (Pentru Concursul Judeţean de Epigrame), pe adresa Eugen Albu, Str. Milcov, Nr.9. Cluj-Napoca, cod: 400698, Judeţul Cluj, până la data de 20 mai 2018, data poştei. Relaţii suplimentare la telefon 0745.067897 Petru-Ioan Gârda.

Articole din aceeasi categorie