Concurs de frumusețe pentru câini, pisici și alte animale

În organizarea studenților francezi de la Facultatea de Medicină Veterinară a USAMV (Asociația CMC Vet’Humanitaire), la Cluj-Napoca se va desfășura sâmbătă, 25 mai, cea de-a III-a ediție a Concursului de frumusețe pentru câini, pisici, iepuri și orice alte animale.

Conform celor anunțate de organizatori, concursul se va desfășura în campusul USAMV, între orele 14:00 – 19:00, pe secțiunile: câini talie mare, câini talie mică, foster și altă categorie de animale (pisici, iepuri, pești etc.). Juriul concursului va fi format din doi profesori și doi studenți din anul VI la Medicină Veterinară, iar animalele de pe primele trei locuri la fiecare categorie jurizată vor fi premiate cu mâncare și jucării oferite de sponsorii evenimentului.

Înscrierile se pot face prin e-mail, la adresa cmcvethumanitaire@gmail.com, până sâmbătă, inclusiv. Fondurile din taxa de înscriere pentru participanții din USAMV vor fi folosite de Asociația CMC Vet’Humanitaire pentru ajutarea asociațiilor de protecție a animalelor. Asociația studenților francezi sprijină adopțiile de animale din România și asociațiile locale specializate.

Asociația CMC Vet’Humanitaire invită alături toți clujenii pasionați de animale, precizând că aceștia vor putea participa la concurs fără vreo taxă. Participanții din afara campusului vor putea cumpăra mâncare pentru animale, fondurile adunate urmând a fi folosite tot pentru asociațiile specializate locale.

Concursul „Beauty Contest” va începe la ora 14:00, în fața Aulei „Mihai Șerban”.

M. TRIPON

Articole din aceeasi categorie