Concert cu grupul „Hristic”, la Gherla

În municipiul Gherla a început seria concertelor estivale. Zilele trecute s-a umplut până la refuz Biserica Creştină „Speranţa”, de pe strada Plugarilor, unde a evoluat cunoscutul grup timişorean „Hristic”.

Sub genericul „Al cui eşti”, oaspeţii au susţinut un bogat program de muzică creştină, primit cu receptivitate de cei peste 300 de gherleni care au luat loc în sala modernului lăcaş de cult. Grupul „Hristic” şi-a propus să ducă Evanghelia atât adulţilor, cât şi copiilor, atât bogaţilor, cât şi săracilor din România şi din Diaspora. O viaţă trăită pentru alţii este o viaţă care merită trăită – iată care este scopul activităţii desfăşurate de membrii Misiunii, care în ultimii ani a derulat mai multe acţiuni umanitare în ţara noastră, dar şi în Venezuela, Ucraina sau Republica Moldova. În cadrul concertului a şi fost prezentat un film cu aspecte din aceste misiuni cu scop umanitar.

Înfiinţat în 2004, grupul „Hristic” doreşte să împlinească Cuvântul lui Dumnezeu, arătând dragostea lui Hristos şi sprijin oriunde este nevoie. Scopul grupului format din zece interpreţi este în primul rând misiunea, propovăduirea Evangheliei, celor care nu au auzit-o încă, dar şi ajutorarea celor în nevoie şi susţinerea financiară a unor proiecte din România.

În perioada următoare, la Biserica Creştină „Speranţa” din municipiul Gherla continuă aceste manifestări religioase şi muzicale, printre invitaţi fiind şi oaspeţi  americani, primiţi totdeauna cu multă dragoste frăţească de creştinii din localitate.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie