Comunicare fără cuvinte

Un eveniment inedit de integrare socială a tinerilor clujeni cu deficienţe de auz va fi organizat duminică, 21 mai, de către un grup de studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării – UBB, alături de Asociaţia NID pentru Copii Deficienţi de Auz.

Parte a unei campanii care se va desfăşura pe parcursul următoarelor două săptămâni şi care urmăreşte integrarea adolescenţilor cu deficienţă de auz în societatea clujeană, prin conştientizarea barierelor de care se lovesc aceştia, evenimentul, intitulat „Comunicarea fără cuvinte”, va avea loc la Cafeneaua Yolka (Piaţa Unirii), de la ora 17:00. Sunt anunţate activităţi interactive menite să vină în sprijinul celor care vor să înţeleagă provocările cărora le fac faţă zi de zi persoanele cu deficienţe auditive, precum şi un workshop despre limbajul semnelor. Intrarea la eveniment va fi liberă.

În cele două săptămâni de derulare a campaniei, iniţiatorii vor încuraja clujenii să comunice prin limbajul semnelor, transmiţând astfel un mesaj pozitiv către persoanele cu deficiente de auz.

M. T.

Articole din aceeasi categorie