Colindul Bunicilor

Clujenii sînt invitaţi duminică, 21 decembrie, la Colindul Bunicilor – un concert de colinde susţinut, de la ora 16:00, la Casa de Cultură a Studenţilor, de vîrstnicii de la Centrul de zi numărul 1 din Cluj Napoca, împreună cu Adriana Berezovski.

Asociaţia Magic People a anunţat că organizează acest concert în semn de mulţumire pentru toţi cei care au donat în cadrul proiectului Colindul Bunicilor„Nepoţi de Crăciun”, dar şi pentru clujenii care îşi doresc să îi cunoască pe bunicuţi, sau, pur şi simplu, să asculte un concert tradiţional de colinde.

„Bunicii care vor colinda fac parte din cei 1500 de vîrstnici care primesc anul acesta pachete cu alimente de la «Nepoţi de Crăciun». Sînt persoane care nu au familiile aproape de sărbători, şi care merită multă iubire şi atenţie din partea tuturor. Aceşti bunici merită tot respectul nostru, pentru că au avut dorinţa să facă acest eveniment şi, îndrumaţi de coordonatoarea lor de la Centrul de zi pentru vîrstnici numărul 1, Mihaela Marcovici, au reuşit în mai puţin de o lună să pregătească colindele pentru acest concert. De asemenea, au reuşit să înveţe colinde din alte zone ale ţării, să repete colindele pe care le ştiau deja, să formeze un cor unde au petrecut mult timp împreună, formînd o echipă. Ei merită merită respectul nostru, mai ales, pentru că prin acest concert ne dovedesc tuturor că nu contează vîrsta atunci cînd ne dorim ceva cu adevărat!” – consideră organizatorii evenimentului

Concertul de colinde este unul caritabil. Intrarea este liberă, iar cei care doresc să doneze bani pentru bunici, vor putea face acest gest la intrare.

Asociaţia Magic People este o organizaţie non-profit care, prin proiecte de tipul „Colindul Bunicilor” şi „Nepoţi de Crăciun”, îţi propune să ajute moral şi material copii şi vîrstnici.

M. T.

Articole din aceeasi categorie