ClujHub îşi extinde spațiul de cowork și evenimente

Cu ajutorul unei investiţii de peste 200.000 euro, ClujHub își va inaugura noul sediu situat la etajul 3 al centrului comercial Central, lucrările de amenajare urmând să fie finalizate în primăvară.

Intenţia ClujHub Central – al cărui partener este Banca Transilvania – este de a deveni cel mai mare spațiu de cowork și de evenimente din Europa de Est, dedicat antreprenorilor și dezvoltatorilor IT. O componentă importantă va fi cea de incubator și accelerare de afaceri, precum și de work-shopuri susținute de profesioniști.

Cu un spațiu total ce va ajunge la 2.500 de metri pătrați, ClujHub Central oferă spații cu birouri private pentru echipe, cowork open space, săli de ședințe și săli de evenimente care vor putea primi de la 30 la 250 de persoane. Incinta este completată de o terasă și o grădina urbană, zona de mindfulness și relaxare, biblioteca și zona de colaborare cu spirit de cafenea.

Conceptul de hub înseamnă să construim comunități de antreprenori, de freelanceri și oameni cu inițiativă care doresc să se implice activ în piața în care activează. (…) Fie că este vorba de un magazin on-line sau de un artist independent, le-am oferit spațiul potrivit pentru a-și desfășura activitatea, de la birouri personalizate până la spații de colaborare open space”, spune Victor Miron, director executiv ClujHub.

ClujHub a fost deschis în 2012 de Cristian Dascălu, ideea fiind de a aduce împreună oameni din domenii diverse, care să schimbe comunitatea în care trăiesc. ClujHub Central a găzduit evenimente precum Creative Mornings/Cluj, TEDxClujSalon, Cluj-Napoca Smart City Meetup, Start-Up Nation Meetup sau Business Networking.

Articole din aceeasi categorie

One Response to ClujHub îşi extinde spațiul de cowork și evenimente

  1. Unu'

    „zona de mindfulness”.. ce o mai fi și aia, o fi ceva unde te regăsești? Ușurel, ușurel, se strecoară newage-ismul, în viețile tinerilor. Să nu le dau idei, dar ce am văzut pe la alte companii, e de speriat.