Clujeni reținuți pentru trafic de droguri de risc

Trei persoane care ar fi cultivat cannabis în scop de comercializare sunt cercetate de polițiștii din Cluj și de procurorii DIICOT. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior arestaţi preventiv/la domiciliu.

„La data de 3 octombrie, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, au depistat în flagrant delict, în cartierul Iris, din Cluj-Napoca, o femeie de 31 de ani şi un bărbat de 23 de ani, amândoi clujeni, care ar fi recoltat plante de cannabis. Asupra acestora au fost găsite 56 de plicuri cu cannabis. De asemenea, au fost efectuate percheziții la domiciliile celor două persoane depistate în flagrant, fiind identificată și a treia persoană bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 41 de ani, și el din Cluj-Napoca” – informează IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, la locul de domiciliu al femeii poliţiştii au descoperit şi ridicat 74 de plante de cannabis, ajunse la maturitate, şi 100 de răsaduri de plante de cannabis, într-o seră. De asemeni, în imobil au fost găsite 3 kilograme de cannabis în cutii sau la uscat, puse în beci.

La percheziții au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

În urma prezentării în faţa instanţei, doi dintre ei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, faţă de al treilea fiind dispusă măsura arestului la domiciliu. Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

D.S.F.

 

Articole din aceeasi categorie