CJ Cluj somează constructorul să refacă drumul DJ 103 N pe care au apărut cratere

Drumul Judeţean 103 N pe care au apărut adevărate cratere la nici doi ani de la reabilitare şi modernizare nu a fost supus recepţiei lucrărilor, au declarat pentru Făclia reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj. Potrivit acestora, garanţia lucrărilor efectuate pe acest tronson de drum este de cinci ani, însă aceasta curge doar din momentul finalizării procedurii de recepţie a lucrărilor. Deşi lucrările au fost finalizate în septembrie 2016, recepţia acestora a fost amânată, urmând să se facă o expertiză cu privire la calitatea intervenţiilor de modernizare şi reabilitare. Totodată, spun reprezentanţii CJ Cluj, se va face o adresă la constructor pentru a reface porţiunile de drum pe care au apărut gropi.
Făclia de Cluj a semnalat recent că drumul judeţean 103 N, care face legătura între localitatea Şaula şi limita cu judeţul Sălaj, are deja porţiuni aproape impracticabile din cauza gropilor. Astfel şoferii care aleg acest traseu au parte de o adevărată aventură din cauza craterelor ce au apărut în asfalt, în special în zona din apropiere de trecerea la nivel cu calea ferată de la limita cu judeţul Sălaj.
Această porţiune de drum a fost supusă în 2016 lucrărilor de reabilitare şi modernizare. Lucrările au vizat întreg parcursul acestui drum judeţean şi au constat în realizarea de şanţuri de pământ şi şanţuri pereate, acostamente, podeţe tubulare şi podeţe casetate, covor asfaltic în două straturi (binder şi strat de uzură), semnalizare rutieră, etc. Cu toate că nu au trecut nici doi ani de atunci, o porţiune din acest tronson este într-o stare deplorabilă.

Articole din aceeasi categorie