CJ Cluj avertizează conducătorii auto că vin ninsorile în judeţ

Ninsorile din ultimele 24 de ore înregistrate în judeţul Cluj au necesitat intervenţia utilajelor de curăţare a drumurilor pe două sectoare, însă Consiliul Judeţean (CJ) Cluj îi avertizează pe conducătorii auto că urmează ninsori mai abundente şi că e nevoie ca aceştia să-şi echipeze corespunzător maşinile.

“Având în vedere ninsorile sporadice din cursul nopţii trecute, în dimineaţa zilei de 21 noiembrie 2017, la nivelul judeţului Cluj, nu se înregistrau drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia desfăşurându-se normal. Astfel, în vederea asigurării unor condiţii optime de circulaţie, în ultimele 24 de ore s-a acţionat pe două sectoare de drumuri judeţene’, se arată într-o informare transmisă marţi de CJ Cluj.

Potrivit informării, în următoarele ore vor fi ninsori mai abundente, care vor duce la depunerea unui strat de zăpadă consistent.

“De asemenea, având în vedere faptul că Institutul Naţional de Meteorologie şi Hidrologie a emis o avertizare meteorologică privind depunerea, în următoarele 24 de ore, a unui strat de zăpadă consistent, Consiliul Judeţean Cluj face un apel către toţi participanţii la trafic în vederea echipării corespunzătoare a autovehiculului, pentru a nu îngreuna astfel accesul utilajelor de deszăpezire”, se mai arată în informarea respectivă.

Articole din aceeasi categorie