CITR, confirmată ca administrator judiciar al companiei Clujana

CITR a fost confirmată ca administrator judiciar de 100% dintre creditorii prezenți în cadrul ședinței din 14 iunie a Adunării Creditorilor Clujana S.A., respectiv de 95,59% din creditorii înscriși în tabelul preliminar de creanțe.

În aceeași ședință, a fost desemnat Comitetul Creditorilor, format din DGRFP Cluj-Napoca (președinte), Banca Transilvania SA (membru) și Radiasima Prod SRL (membru). Următoarea etapă în cadrul proceduri este convocarea Comitetului Creditorilor desemnat în ședința de ieri, în vederea desemnării unui evaluator a patrimoniului Clujana. În acest scop, CITR va publica un anunț privind depunerea de oferte de către cei interesați.

Credem că brandul Clujana poate să depășească acest moment de cumpănă, prin soluțiile pe care le identificăm alături de administratorul special și de creditori. În acest moment lucrăm împreună pentru a consolida producția și a o valorifica sub brand propriu, în magazine, dar și în mediul online. De asemenea, avem discuții avansate legate de deschiderea unui nou magazin într-o zonă centrală din Cluj-Napoca. Suntem conștienți de tradiția de peste 100 de ani a brandului Clujana, la a cărei continuitate ne-am asumat să contribuim, atât procedural, prin calitatea de administrator judiciar confirmat, dar și ca membri ai comunității clujene, prin responsabilitatea de a ajuta compania să depășească acest moment.” a afirmat Vasile Godîncă-Herlea, CEO CITR.

Clujana a primit aprobarea cererii de intrare în insolvență în ianuarie 2018, când Tribunalul Specializat Cluj a desemnat CITR drept administrator judiciar provizoriu. Cu o experiență de peste 18 ani, CITR deţine 10 filiale în țară, unde activează 120 de specialiști care gestionează insolvenţe, şi a distribuit creditorilor peste 240 de milioane de euro în ultimii 3 ani. CITR este parte a CITR Group, un grup de firme din România specializat în remedii personalizate pentru companiile aflate în impas economic şi gestionează platforma de vânzări în insolvență www.sales.citr.ro.

Articole din aceeasi categorie