Cinci persoane rănite într-un accident rutier, pe str. Dorobanţilor

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut duminică, 2 iunie, în jurul orei 15:20, pe strada Dorobanţilor din Cluj-Napoca.

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 57 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dorobanţilor, pe banda nr. 1, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga, spre strada Ioan Alexandru, intrând în coliziune cu autoturismul condus pe banda nr. 2, pe aceeaşi direcţie, de către un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate. În urma impactului, autoturismele au fost proiectate pe sensul opus de mers, unul dintre acestea oprindu-se într-un stâlp de electricitate, celălalt acroşând un autovehicul parcat. De asemeni, alte două autovehicule parcate au fost avariate.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a cinci persoane: conducătorul auto în vârstă de 19 de ani şi patru pasageri din autovehiculul condus de acesta – persoane cu vârste cuprinse între 14 şi 21 de ani, din Cluj-Napoca, Vatra Dornei şi Cămăraşu. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 30.000 de lei.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie