Chestionar online privind proiectele de plan-cadru pentru învățământul liceal

Ministerul Educației Naționale și Institutul de Științe ale Educației organizează, în perioada 6 – 20 februarie, o consultare prin intermediul unui chestionar online, parte a dezbaterii publice privind proiectele de plan-cadru pentru învățământul liceal.

Procesul de consultare vizează „obținerea unui feedback relevant din partea cadrelor didactice, inspectorilor școlari și a altor categorii de specialiști interesați”.

„Pentru a colecta sugestiile, opiniile sau comentariile pe acest subiect, este recomandată parcurgerea, în prealabil, a celor 3 propuneri de plan-cadru supuse dezbaterii, precum și a profilului de formare al absolventului de liceu. Suplimentar, pe lângă răspunsurile propriu-zise, pot fi făcute, dacă este cazul, observații și propuneri în spațiile special dedicate” – informează MEN, prin intermediul unui comunicat remis, miercuri, presei.

În același document MEN face precizarea că scopul acestei consultări publice nu vizează strict alegerea uneia dintre cele 3 variante propuse spre dezbatere, ci găsirea unei soluții optime. „Nu se solicită date cu caracter personal, iar răspunsurile sunt confidențiale și vor fi utilizate doar în scopul consultării” – se mai precizează în comunicat.

M. T.

Articole din aceeasi categorie