Cetățean străin, tâlhărit în plin centrul Clujului

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au identificat și reținut patru bărbați, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

„La data de 15 iulie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, printr-un apel telefonic, despre faptul că un tânăr, în vârstă de 23 de ani, cetățean străin, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. Conform cercetărilor efectuate, cel în cauză, în timp ce se afla pe o stradă din zona centrală a municipiului, ar fi fost agresat de patru tineri care l-ar fi deposedat de un ceas, un lănțișor și circa 100 de euro” – informează IPJ Cluj.

În urma sesizării, polițiștii din cadrul secțiilor de poliție 1 și 2, din Cluj-Napoca, au reușit în scurt timp identificarea celor bănuiți de comiterea faptei, stabilindu-se că este vorba de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 38 de ani, din Cluj-Napoca și Vaida Cămăraș. În baza probatoriului administrat, cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. Aceștia urmează a fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea unității de parchet competente.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie