Centrul Turistic Gherla a devenit un adevărat centru expoziţional

Mai este puţin timp şi Centrul Turistic din municipiul Gherla împlineşte un an de existenţă.

A fost o perioadă bogată în evenimente. Pe lângă activitatea de informare turistică, noul centru s-a dovedit şi un spaţiu expoziţional, având în vedere că oraşul de pe Someş de câţiva ani nu mai are Galerie de Artă. Artiştii din localitate şi invitaţii şi-au găsit aici un loc ideal pentru a-şi prezenta lucrările. Numai în acest an s-au organizat opt expoziţii, un număr record în materie, nu numai în oraşul Gherla, ci chiar şi într-o galerie clujeană.

Începând cu data de 6 aprilie, sălile Centrului Turistic din vecinătatea Casei Municipale de Cultură Gherla găzduiesc expoziţia de goblenuri a doamnei Papiu Pop Maria. O iniţiativă ideală a gazdelor (manager Monica Pătac) de a organiza o astfel de expoziţie în preajma sărbătorilor de Paşte, una din cele 10 lucrări prezentate fiind goblenul “Maica Domnului”. În mod sigur, această creaţie atrage atenţia oaspeţilor care trec pragul Centrului Turistic Gherla.

Expoziţia rămâne deschisă până la data de 19 aprilie 2017 şi poate fi vizitată de luni până vineri, zilnic, între orele 9:00-15:00.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie