Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor

Corelaţii. Dialog artistic Cluj – Napoca – Herzliya

vernisaj 2 septembrie, 18. 00

Expoziția prezintă publicului din Cluj-Napoca picturi și fotografii create de artiști din orașele Herzliya din Israel și Cluj-Napoca, creând prin această întrunire o corelație artistică la care publicul poate să vadă, pe lângă valorile artistice ale tablourilor și fotografiilor prezentate și relațiile – caracteristici de asemănare precum și de diferențe între artiști.

Expoziția „Corelații” este organizată de Centrul de Cultură Urbana Turnul Croitorilor și de Organizația Artiștilor din Herzliya, Israel.

Expun Miki Lerer, Yaako Herev-On (artă fotografică), Bela Rosenbaum, Doly Malamud, Mariuş Moşuţan, Peter Elkan, Yossi Wechsler (pictură). Curatori sunt Yossi Mizrahi şi Yossi Wechsler.

Expoziţia în sine trebuie să trezească interesul. Nu avem ocazia de a întâlni artişti din Israel, de a-i cunoaşte şi de a ne familiariza cu arta lor. Pot spune că săptămâna începe sub cele mai favorabile auspicii artistice, având în vedere şi Festivalul Enescu la Cluj – Napoca, eveniment care sigur va face săli pline. Cum sper să fie şi la vernisajul din această după-masă.

Demostene ŞOFRON

Articole din aceeasi categorie