Centenarul, marcat şi în comuna Fizeșu Gherlii

Edilii comunei Fizeșu Gherlii se pregătesc intens pentru sărbătorirea Centenarului, întocmind un plan de măsuri care prevede atât investiţii locale, cât şi manifestări cultural-artistice.

După cum ne-a declarat zilele trecute primarul comunei, Vasile Lup, în fața Parohiei Ortodoxe din Fizeșu Gherlii se va amenaja un platou, unde va fi amplasată o Troiţă, în cinstea Centenarului. În acel loc se vor desfăşura evenimentele sărbătoreşti prilejuite de aniversarea importantului moment istoric al poporului nostru, preocupare permanentă a primăriei.

Recent, administraţia locală a finalizat amenajarea noului teren de minifotbal cu gazon sintetic, unde în perioada următoare vor avea loc competiţiile sportive ale „Cupei Centenarului”.

Mai menţionăm că, tot în acest an, gospodarii din Fizeșu Gherlii au amenajat noi trotuare pe marginea drumului judeţean Gherla – Camaraș, lucrare planificată pe o lungime de 900 m.

Acţiuni educative şi culturale dedicate Centenarului se vor desfăşura începând cu noul an şcolar şi în unităţile de învăţământ de pe raza comunei.

Sz.Cs.

Articole din aceeasi categorie