Caravana Creativităţii ajunge la Cluj-Napoca

Nesquik Opti-Start (singura cacao cu adaos de fier din România) a dat startul Caravanei Creativităţii, care are următoarea oprire în Cluj-Napoca, sâmbătă, 2 iulie, între orele 11:00 – 18:00, pe platoul dintre Cluj Arena şi Parcul Stadion.

Alături de Profesorii Trăsniţi de la Fun Science, părinţii sunt aşteptaţi, împreună cu copiii, pentru a descoperi lumea experimentelor prin ştiinţă şi joacă. În cadrul acestui atelier, cei mici vor învăţa importanţa absorbţiei Vitaminei D în organism şi cum funcţionează aceasta, dar şi importanţa Fierului şi a Zincului pentru dezvoltarea cognitivă. În plus, cei mici îşi pot pune în valoare creativitatea şi imaginaţia printr-un experiment în care vor învăţa cum se poate realiza plastilina Nesquik.

„Este recomandat ca părinţii să includă în meniul zilnic al copiilor o varietate de alimente, care să asigure necesarul de vitamine şi minerale pentru organism. Fierul şi zincul sunt două minerale esenţiale pentru dezvoltarea cognitivă şi buna funcţionare a sistemului imunitar. Părinţii pot include în meniu alimente bogate în fier, precum carne slabă, peşte, spanac, ouă, năut sau nuci, care pot fi uşor de adaptat, astfel încât să fie pe placul celor mici. Acestea pot fi oferite în diferite momente, pe parcursul zilei, atât la mesele principale, cât şi ca gustări. Iar pentru un gust delicios, meniul zilnic al copiilor poate fi completat cu Nesquik Opti-Start”, declară Nicoleta Tupiţă, nutriţionist, Nestlé România.

Articole din aceeasi categorie