Campanie La Roche-Posay: Save Your Skin!

La Roche-Posay derulează la nivel mondial, pentru al treilea an consecutiv, campania socială „Save Your Skin”, de sensibilizare a populaţiei cu privire la prevenirea cancerului de piele şi importanţa folosirii protecţiei solare.

La nivel naţional, La Roche-Posay România desfăşoară, încă din 2013, o campanie de testări dermatologice gratuite pentru publicul larg, pentru verificarea aluniţelor. Noutatea acestui an este lansarea primului plasture UV, conectat la smartphone prin aplicaţia My UV Patch, care măsoară nivelul radiaţiilor UV.

Până în 30 iunie a.c., toţi cei interesaţi pot beneficia de o consultaţie gratuită (în limita locurilor disponibile) la dermatolog, pentru verificarea aluniţelor. Peste 250 de medici dermatologi din peste 40 de oraşe (din judeţul Cluj – Cluj-Napoca, Turda, Floreşti) participă la Zilele Protecţiei Solare, eveniment naţional de educare privind riscurile expunerii neprotejate la soare. Informaţii despre medicii participanţi şi numerele de telefon unde se pot face programări – pe www.protectiasolara.ro.

Articole din aceeasi categorie