Campanie de informare privind oferta de școlarizare a Administrației Naționale a Penitenciarelor

O echipă formată din personalul Penitenciarului Gherla prezintă, în perioada 6-24 mai, oferta de școlarizare a Administrației Naționale a Penitenciarelor, la nivelul liceelor din municipiile Cluj-Napoca, Dej și Gherla.

Conform celor anunțate de reprezentanții Penitenciarului Gherla, campania se adresează tinerilor aflați în ultimii ani de liceu și vizează informarea acestora cu privire la oportunitatea opțiunii de a alege o carieră profesională în cadrul sistemului penitenciar. Astfel, elevii care optează pentru o carieră în domeniul sistemului penitenciar vor putea afla detalii despre condițiile generale și specifice care trebuie întrunite pentru a putea fi admiși în acest gen de instituții, avantajele de care beneficiază pe parcursul anilor de școlarizare, specificul muncii, oportunitățile de formare și avansare profesională ca lucrători de penitenciare.

În cadrul campaniei vor fi distribuite pliante cu informații referitoare la instituțiile de învățământ specific și vor fi prezentate diverse alte materiale referitoare la oferta educațională.

M. T.

Articole din aceeasi categorie